SOSTENIBILITAT

Avançar en una economia descarbonitzada i segura implica acceptar un ús responsable dels recursos.
L’ús de materials amb la menor petjada de carboni possible produeix edificacions i construccions més eficients

El formigó amb baix contingut en carboni és una solució innovadora que s’utilitza per reduir el carboni incorporat fins a un 20% en comparació del formigó convencional de referència.

SUBEROLITA ha desenvolupat una solució de formigó amb baix contingut en CO₂ que combina la recerca i l’experiència d’avantguarda aportada per CRH, optimitzant la quantitat de ciment tipus CEM I mitjançant l’ús d’additius d’última generació, més sostenibles en un disseny que asseguri una reducció de CO₂.

SUBEROLITA pertanyent al grup CRH està compromès amb la sostenibilitat en la construcció, el consum responsable, pel clima i el medi ambient.

SUBEROLITA assumeix els desafiaments del demà per ajudar a construir regions amb solucions sostenibles, basades en el respecte a les generacions futures, en un enfocament responsable de l’ús dels recursos naturals i en una reducció de les emissions de CO2.

SUBEROLITA es proposa que l’elaboració dels nostres productes sigui respectuosa i sostenible, per això tractem de reduir tant com sigui possible l’impacte que pugui suposar l’elecció dels materials i del procés de producció.

Característiques tècniques

Aportacions Mediambientals

Conscienciació a les fàbriques

Contacta amb nosaltres

Deixa el teu nom i correu electrònic a continuació juntament amb el que estàs buscant en el quadre de missatge.